Hakkında

Tarih 11 Şubat 2011

Sitemiz Isparta Barosuna ait kurumsal bir site olmayıp, tüzel kişiliği bulunmamaktadır. Sitenin amacı; Isparta Barosu hakkında bilgiler vermek, Isparta’lı avukatlara ait genel bilgileri derlemek ve genel olarak hukuk konusunu işlemektir.

Sitemizde Isparta barosuna kayıtlı avukatların resimleri ve baroya vermiş bulundukları açık bilgileri kullanılmıştır. Bu bilgiler genel olarak ad, soyad, baro sicil numarası, telefon, faks, adres, e-posta adresi ve kan gurubu bilgileridir. Bu bilgilere ulaşmak için www.ispartabarosu.org.tr adresini de kullanabilirsiniz.

Sitedeki avukatlar, baroda görevleri olması durumunda hem avukatlar hem de hangi görevde ise ona ilişkin kategoriye göre listelenmiştir. Bu açıdan bir mükerrerlik bulunmadığı gibi, kurullarda görev yapanlar hariç, diğer tüm avukatlar alfabetik düzende listelenmektedir.

Sitenin mevzuat kısmında baroların ve avukatların tabi olduğu kanun, yönetmelik vs. yasal düzenlemelere yer verilmiştir.

Duyurular bölümünde ise gerek Isparta barosunu, gerek diğer baroları ve gerekse Türkiye Barolar Birliğini ilgilendiren haber ve duyurulara yer verilmiş, güncel hukuk haberleri verilmeye çalışılmıştır.

Son olarak Isparta Barosuna bağlı bir site olmadığımızı, ilk başlardaki kaynağımızı teşkil etse de Isparta Barosu ve resmi sitesinden bağımsız olduğumuzu tekrar belirtmek isteriz.